• اخبار > برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه

برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه

به گزارش پایگاه قرآنی دانشگاهی ایحا از کرمانشاه؛ جلسه هم اندیشی اساتید دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه در محل سالن جلسات این مرکز با حضور ریاست، معاونت، اعضای هیأت علمی، اساتید مدعو و کارشناسان آموزش و پژوهش برگزار گردید. این جلسه با تلاوتی آیاتی چند از قرآن کریم و ادای احترام به مقام شامخ شهدای مقاومت، شهیدان سرافراز حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و سایر شهدای گرانقدر این حادثه تروریستی و قرائت فاتحه برای این عزیزان آغاز شد. در ابتدای این نشست جناب آقای دکتر چهری، رئیس دانشکده ضمن خوش آمدگویی و تقدیر و تشکر از اساتید، برای زحمت همکاری در نیمسال اول و عرض خسته نباشید خدمت این عزیزان، مستمع مطالب مختلف اساتید محترم پیرامون مسائل ترم جاری بودند و پس از گفتگو و بررسی این مسائل، پیشنهاداتی برای اجرائی شدن به شرح ذیل اعلام گردید :  الف) برای ایجاد تسلط دانشجویان و رشد سخنوری در این عزیزان پیشنهاد شد از این پس پژوهشهای کلاسی در کلاسهای درس به صورت ارائه دانشجو باشد. ب) پیشنهاد شد به دلیل هزینه بالای کتب و عدم تمکن مالی اکثر دانشجویان ترتیبی اتخاذ شود که کتب تدریسی اساتید مطابق سرفصل به تعداد مناسب برای کتابخانه دانشکده تهیه و درطول هر نیمسال به صورت امانی در اختیار دانشجویان قرار داده شود. ج) پیشنهاد شد برای جلوگیری از اتلاف وقت در ابتدای هر نیمسال، لیست کتب انتخابی اساتید برای تدریس در نیمسال آتی مطابق سرفصل در زمان تعطیلات میان دو نیمسال به اطلاع دانشجویان رسانده شود تا از اولین جلسه کلاس دانشجویان با تهیه کتاب مورد نظر اساتید در کلاس درس حاضر شوند. د) پیشنهاد برگزاری یک جلسه از جلسات درسی در کتابخانه و واحد فناوری دانشکده برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با کتب مرتبط با عنوان و سرفصل دروس و کتب مرجع و منابع اینترنتی و نرم افزارها ه) با عنایت به درخواست تعداد قابل توجهی از دانشجویان برای برون رفت از کنفرانس محوری پیشنهاد شد نهایتاً 15 تا 20 دقیقه از وقت کلاس به کنفرانس دانشجویی اختصاص یابد.                                                                                              این جلسه پس از دو ساعت بحث و گفتگو با جمع بندی مطالب توسط جناب آقای دکتر چهری ریاست دانشکده به اتمام رسید .

١٣:٣٣ - سه شنبه ٢٤ دی ١٣٩٨    /    عدد : ٤٣٣٦    /    تعداد نمایش : ١٩٠

برای این خبر نظری ثبت نشده است