کارگاه آموزشی «تکنیک های شاد زیستن و سلامت روان» در دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه
  • 1404/01/23 - 13:10
  • - تعداد بازدید: 24
  • - تعداد بازدیدکننده: 21
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree
در دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه برگزار شد:

کارگاه آموزشی «تکنیک های شاد زیستن و سلامت روان» در دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه

کانون همیاران سلامت دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه با همکاری مرکز مشــاوره دانشجوئی، کارگاه آموزشی با موضوع: « شاد زیستن و تأثیر آن بر سلامت روان » برگزار نمود.

به گزارش ایحاء از کرمانشاه؛ با عنایت به پرداختن به آموزش های مشاوره ای، جهت ارتقاء سطح علمی، آموزشی و اطلاعاتی دانشجویان و نکاتی که یک فرد باید در گذراندن زندگی روزمره خود باید به آنها توجه کند، کارگاه آموزشی با عنوان: « تکنیک های شاد زیستن و تأثیر آن بر سلامت روان » با ارائه سرکار خانم دکتر خالوان، روانشناس سلامت و استاد مشاور دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه و با حضور دانشجویان گرامی در محل سالن جلسات این مرکز برگزار گردید.

در ابتدای این کارگاه دکتر خالوان دو سئوال با مضمون: شادی وشادمانی برای من چه معنایی دارد؟ و چرا به دنبال شادمانی هستید ؟ عنوان کرد:

شادمانی فقط داشتن حس خوب بودن نیست، چون اگر چنین بود افراد معتاد شادمان ترین افراد روی زمین بودند، شادکامی نسبی است و از سه منبع سر چشمه می گیرد: آنچه هستید، آنچه دارید و آنچه در چشم مردم جلوه می کنید.

شادمانی تنها زمانی به دست می‌آید که یاد بگیریم چگونه ناملایمات را درآغوش بگیریم. زیرا شادمانی تنها لذت بردن نیست بلکه درگیر شدن بیشتر با زندگی، سلامت بیشتر، روابط بهتر و خروجی های خوشایند دیگر است.

ایشان اضافه کرد: شادمانی یک انتخاب آگاهانه است و تنها ازطریق شانس بدست نمی آید بلکه انتخاب است،

طبق پرسشنامه آکسفورد میزان تعامل با دیگران و لذت در زندگی را که اگر انجام بگیرد میشود امیدوار بود هرچه جلوتر میرویم شادی و حس خوب را درونی کرده و منتظر عوامل بیرونی نمی شویم.

وی تصریح کرد: اگر بخواهیم به شادی واقعی برسیم باید چکار کنیم؟ ابتدا باید از باورهای نادرست درباره شادمانی آگاه باشیم، نقشه شادکامی را بشناسیم، دام های شادمانی و باورهای غلط را بشناسیم، زیرا شادی بدون رنج وجود ندارد. و داشتن روابط غنی بین فردی، سیستم خلاق ذهنی، تغییر رفتار و انتظار شادکامی و شادمانی از بیرون از خود نداشته باشد.

شاد زیستن و احساس شادمانی و حس خوشبختی بر سلامت روان اثر گذار است. در میانگین طول عمر، بیماری های جسمی و روحی همچون افسردگی، اضطراب که از استرس و ترسهای تجربه شده ایجاد می‌شود عدم شادمانی منتهی به ایجاد غم ورنج و عدم لذت، احساس شکست و عدم توجه به‌ شادمانی و خوشحالی بیماری هایی چون دیابت، فشار خون ، سکته های مغزی، سکته های قلبی و ...   ایجاد می کند.

بنابراین همیشه این سوالات را از خود بپرسیم

 1. آیا امروز افکار شادمان کننده دارم ؟

2. آیاکارهایی انجام می‌دهم که مرا شادمان کند و در مسیر معنا یا لذت باشم ؟

یادمان باشد تازمانی که رنج ها را نبینم بخشی از هیجانات خودم را پس می زنم و به نیازها و خواسته های خودم توجه ندارم عدم تلاش وتوجه از روی ندانسته و نسخه ای که دیگران برایم می‌پیچند و انتظاراتی که ازدیگران دارم تجربه شادمانی را نخواهم داشت. 

 

ایشان در پایان تکنیک های ایجاد آرامش را تک به تک نام برد:

رضایت اززندگی

مطالعه

حس مفید وارزشمند بودن

معنویت و ارتباط باخداوند

بخشنده بودن

در حال زندگی کردن

ورزش

با ادمهای خوب ارتباط گرفتن

بخاطر داشته ها قدردانی کردن

تغییر الگوهای فکری

تغییر خود و انعطاف داشتن

شکر گذاری کردن و با ترسها  روبرو شدن

ایجاد تفریحات و ارتباطات

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 2044
کلمات کلیدی
مدیر سایت کرمانشاه
خبرنگار

مدیر سایت کرمانشاه

تصاویر